wie zijn wij?

Werk met ons

Met een kleine groep gespecialiseerde IT-professionals, accountmanagers en supportmedewerkers staan wij garant voor een langdurige en prettige relatie met onze klanten.

Onze visie

Xaurum is in 2005 de eerste ontwikkelingen van PE-online gestart met de visie om een totaaloplossing te kunnen bieden aan verenigingen en brancheorganisaties voor hun permanente educatie regelingen. Bestaande regelingen zijn verzameld en gebruikt als uitgangspunt om dit in een flexibel in te richten systeem in te passen.

Jaren later is PE-online uitgegroeid tot dé standaard op dit gebied. De applicatie is steeds verder uitgebreid, zodat deze ook op andere gebieden is in te zetten.

Werken bij

Net als onze applicatie hebben onze medewerkers ook een hoge mate van flexibiliteit. Xaurum heeft naast de pijlers kwaliteit en flexibiliteit ook gezondheid hoog in het vaandel staan. Dit betekent dat onze medewerkers alle gelegenheid hebben om een wandeling of sportieve activiteiten in te plannen en faciliteren wij daarin waar mogelijk.

Onze vacatures:

Vacature: Full stack ontwikkelaar

Bekijk deze vacature

Open sollicitatie

Bekijk deze vacature

Onze collega’s

Met een kleine groep gespecialiseerde IT-professionals, accountmanagers en supportmedewerkers staan wij garant voor een langdurige en prettige relatie met onze klanten. Wij hebben een aantal collega’s gevraagd om in het kort antwoord te geven op “Waarom Xaurum?”