Stap 2 – autorisatie aanvragen

Wanneer u de eerste keer inlogt op een nieuwe account dan komt u automatisch op de pagina “Autorisatie” terecht. Om een accreditatieaanvraag in te kunnen dienen moet uw account geautoriseerd worden door de vereniging of register waar u de accreditatieaanvraag wil indienen.  Op de pagina “Autorisatie” vindt u een lijst met alle beroepsverenigingen en registers die gebruik maken van PE-online.

Om autorisatie aan te vragen zoekt u eerst de vereniging of het register waar u autorisatie wil aanvragen in de lijst en klikt u op “Autorisatie aanvragen” achter de naam van de vereniging. Vervolgens krijgt u een formulier met een aantal vragen te zien. Beantwoord alle vragen met een * en klik daarna op “Versturen”. Het formulier wordt vervolgens naar de vereniging of register gestuurd voor goedkeuring.

In de meeste gevallen duurt het één tot enkele werkdagen voor de aanvraag wordt goedgekeurd. Nadat de aanvraag is goedgekeurd ontvangt u een bericht in uw account op PE-online. Wanneer u ook een melding via e-mail wil ontvangen gaat u naar “Organisatiegegevens” en vervolgens onderaan de pagina naar “Meldingen” en stel de meldingen in op “Direct”. Nadat de autorisatie is toegekend kan u uw eerste accreditatieaanvraag gaan invoeren.

Heeft u vragen over de status van een autorisatieaanvraag of over de vragen in het formulier dan kan u contact opnemen met de vereniging of register waar de autorisatie wordt aangevraagd. Voor een overzicht van de verenigingen en register en een link naar de contactgegevens kan u kijken op https://www.pe-online.org/participants/SPE013_Participants.aspx

Andere vraag?

Kunt u het antwoord op uw vraag niet vinden? Vul dan ons contactformulier in en we komen zo snel mogelijk bij u terug.