Stap 1 – een PE-online aanbiedersaccount

Om een accreditatieaanvraag in te kunnen dienen bij een van de aangesloten beroepsverenigingen of registers heeft u als aanbieder van nascholing eerst een account nodig in PE-online. Een aanbiedersaccount kan u aanmaken op deze pagina: https://www.pe-online.org/SPE202_EDU_Aanvraag.aspx. Om de account aan te maken vult u alle velden die zijn gemarkeerd met een * in en vervolgens klikt u op “aanmaken”.

Na het invullen van de informatie voert het systeem een controle uit op de opgegeven naam van organisatie/afdeling en de postcode. Dit wordt gedaan om dubbele accounts te voorkomen.

  • Indien het systeem aangeeft dat er op de opgegeven naam al een account bestaat dan kan u niet doorgaan met het aanmaken van een account. In dat geval zal het systeem gegevens van de bestaande account weergeven. Maak eventueel een schermprint van deze gegevens of noteer deze en neem contact op met PE-online support voor verdere hulp. Contactgegevens zijn te vinden op https://pe-online.info/support/
  • Wanneer het systeem aangeeft dat er op de opgegeven postcode al een account bestaat dan kan u controleren of uw nieuw account overlap heeft met de bestaande accounts. Wanneer dit niet het geval is kan u verder gaan met het aanmaken van de account.

Nadat de account is aangemaakt ontvangt u een e-mail met daarin de gebruikersnaam en een link om het wachtwoord in te stellen. Nadat het wachtwoord is ingesteld kan u op deze pagina inloggen: https://live-identity.pe-online.org/Account/LoginEdu

Het aanmaken van een aanbiedersaccount op PE-online is gratis. Pas wanneer u een accreditatieaanvraag indient bij een van de beroepsverenigingen of registers ontvangt u een factuur voor het beoordelen van de aanvraag.

Andere vraag?

Kunt u het antwoord op uw vraag niet vinden? Vul dan ons contactformulier in en we komen zo snel mogelijk bij u terug.