Presentie meldingen – Herinnering voor het invoeren van presentie

Ontvangt u een herinnering om presentie in te voeren, ondanks dat u al een presentielijst heeft ingevoerd? Dan kan u de volgende dingen controleren:

  • Controleer of de presentielijst goed is opgeslagen en ingevoerd. U kan dit doen door naar het blok “presentie” te gaan en daar te controleren of de desbetreffende presentielijst in het overzicht van ingevoerde presentielijsten staat.
  • Is de aanvraag geaccrediteerd door meerdere verenigingen of registers? Controleer dan of voor alle verenigingen of registers een presentielijst is ingevoerd. Dit kan u doen door naar het menu presentie te gaan en te klikken op “toon alle openstaande presentie”. U krijgt dan een overzicht van de openstaande presentielijsten per vereniging of register.
  • Controleer of de uitvoering mogelijk dubbel is ingevoerd. Om dat te doen gaat u naar de accreditatieaanvraag en daarna naar “uitvoeringsgegevens”. Daar vindt u alle ingevoerde uitvoeringen. Controleer of er dubbele data ingevoerd zijn.

Om de meldingen te stoppen gaat u, nadat u bovenstaande gecontroleerd heeft, naar het menu presentie en klik op “toon alle openstaande presentie”. Vervolgens verschijnen alle openstaande presentielijsten in het scherm. Wilt u alsnog een presentielijst invoeren omdat de eerdere invoer niet goed was opgeslagen of omdat er voor een andere beroepsvereniging presentie wil invoeren? Klik dan op de groene knop voor de presentielijst. Was er een uitvoering dubbel ingevoerd? Dan kan voor de dubbele invoer aangegeven worden dat deze niet is doorgegaan. Dit doet u door op de rode knop te klikken.