Nieuwe aanvraag – Type nascholingen

Type nascholingen

PE-online kent vier verschillende typen nascholing*:
Nascholing met (fysieke) bijeenkomsten / accreditatie voor totaal:
Bij dit type nascholing krijgen de deelnemers alleen punten voor het volgen van de volledige nascholing. De nascholing vindt plaats op een vooraf vastgesteld moment. De nascholing kan zowel op een fysieke locatie als online worden gegeven, of een combinatie van de twee.
Nascholing met (fysieke) bijeenkomsten / accreditatie per bijeenkomst:
Bij dit type bestaat de nascholing uit meerdere delen (bijeenkomsten). Deelnemers kunnen punten krijgen voor een deel van de scholing of voor de gehele scholing. De nascholing vindt plaats op een vooraf vastgesteld moment. De nascholing kan zowel op een fysieke locatie als online worden gegeven, of een combinatie van de twee.
E-learning on demand
E-learning on demand zijn scholingen waarbij de deelnemer op een zelfgekozen moment de scholing kan volgen.
Groepen / cyclus
Dit type nascholing wordt gebruikt voor bijvoorbeeld intervisie bijeenkomsten van groepen die meerdere keren per jaar een bijeenkomst hebben.
De keuze voor het type nascholing heeft gevolgen voor het accreditatieformulier dat ingevuld wordt bij het indienen van een accreditatieaanvraag en voor de manier waarop de presentie wordt ingevoerd. Mocht u het type nascholing willen wijzigen dan kan dit tot gevolg hebben dat er ingevoerde gegevens verloren gaan. Let daarom altijd goed op dat u het juiste type selecteert. Neem bij twijfel contact op met de vereniging of register waar de accreditatie wordt aangevraagd om te overleggen.

* Sommige verenigingen of registers gebruiken niet alle typen nascholingen waardoor u mogelijk een beperkte keuze heeft bij het indienen van een accreditatieaanvraag.

Andere vraag?

Kunt u het antwoord op uw vraag niet vinden? Vul dan ons contactformulier in en we komen zo snel mogelijk bij u terug.