Nieuwe aanvraag – Vereniging of register staat niet in de lijst

Bij het indienen van een nieuwe aanvraag krijgt u een lijst met verenigingen en registers te zien waar u de aanvraag naartoe kan sturen. Indien een vereniging of register in de lijst ontbreekt dan zijn er twee mogelijke oorzaken:

  1. U heeft nog geen autorisatie voor de betreffende vereniging of register. Dit kan u controleren door de accreditatieaanvraag te sluiten en vervolgens in de menubalk bovenaan de pagina naar het menu “Autorisatie” te gaan. Onderaan de pagina vindt u alle verenigingen waar u eerder autorisatie voor heeft verkregen. Hoe u een nieuwe autorisatie kan aanvragen leest u op deze pagina.
  2. U probeert de aanvraag te verzenden naar een vereniging of register, terwijl deze al bij de betreffende vereniging of register is ingediend of geaccrediteerd. Dit scenario kan voorkomen wanneer u vanuit “Aanvraaggegevens” in een bestaande aanvraag klikt op “Aanvraag verzenden” of wanneer u kiest voor “Aanvraag uitbreiden” bij het indienen van een nieuwe aanvraag. Om dit op te lossen sluit u de accreditatieaanvraag af door op “sluiten” te klikken. Vervolgens kan u een nieuwe aanvraag openen door in het menu “Accreditatieaanvragen” te klikken op de donkerblauwe knop “Accreditatie aanvragen”.