Nieuwe aanvraag – Gegevens kopiëren

Wanneer u een oude aanvraag opnieuw wil laten accrediteren of als u gegevens uit een oude aanvraag wil gebruiken voor een nieuwe aanvraag dan biedt PE-online de mogelijkheid om gegevens uit een oude aanvraag te kopiëren naar een nieuwe aanvraag. Om dit te doen doorloopt u de volgende stappen:

  • Start een nieuwe accreditatieaanvraag door op de donkerblauwe knop “Aanvraag indienen” te klikken in het menu “Accreditatieaanvragen.
  • Kies voor “Nieuwe aanvraag” en klik op “Volgende” in de navigatiebalk bovenaan het scherm.
  • Selecteer de vereniging(en) of register(s) waar u de aanvraag wil indienen en klik op “Volgende” in de navigatiebalk. Klik vervolgens nogmaals op “Volgende”.
  • Op de volgende pagina krijgt u de vraag of u gegevens van een oude aanvraag wil kopiëren. Kies voor “Ja” en selecteer vervolgens de oude aanvraag waarvan u de gegevens wil kopiëren. Selecteer eventueel welke extra gegevens u nog meer wil kopiëren en klik vervolgens weer op “Volgende”.
  • Doorloop de rest van de aanvraag op dezelfde manier als een nieuwe aanvraag. Velden die zijn gekopieerd uit de oude aanvraag zullen al ingevuld zijn. Waar nodig kan u de informatie wijzigen, aanvullen of verwijderen. Velden die niet direct gekopieerd kunnen worden, zoals datums voor uitvoeringen en bijeenkomsten, moeten nog ingevuld worden. Doorloop de aanvraag met de knop “Volgende” en verzend de aanvraag vervolgens met de knop “Verstuur”.

Andere vraag?

Kunt u het antwoord op uw vraag niet vinden? Vul dan ons contactformulier in en we komen zo snel mogelijk bij u terug.