Aanvraag bewerken – Accreditatie verlengen

Accreditatie verlengen

Wanneer de accreditatietermijn van een nascholing is verlopen, dan kan deze verlengd worden door de volgende stappen te doorlopen:

 • Start een nieuwe accreditatieaanvraag.
  Om een nieuwe accreditatieaanvraag te maken gaat u naar ‘Accreditatieaanvragen’ in het menu en klik daar op de knop ‘Aanvraag indienen’
 • Kies vervolgens voor een nieuwe aanvraag en klik op volgende.
 • Selecteer de vereniging(en) of register(s) waar u de aanvraag wil indienen en klik op volgende.
 • Klik nogmaals op volgende.
 • Kopieer de gegevens van de oude aanvraag.
  Op de volgende pagina krijgt u de vraag of u gegevens van een oude aanvraag wil kopiëren. Kies voor ‘Ja’ en selecteer vervolgens de oude aanvraag waarvan de accreditatietermijn is verlopen. Selecteer eventueel welke extra gegevens u nog meer wil kopiëren en klik vervolgens weer op volgende.
 • Doorloop de rest van de aanvraag en verstuur de aanvraag.
  Doorloop de rest van de aanvraag op dezelfde manier als een nieuwe aanvraag. Velden die zijn gekopieerd uit de oude aanvraag zullen al ingevuld zijn. Waar nodig kan u de informatie aanvullen of verwijderen. Velden die niet direct gekopieerd kunnen worden, zoals datums voor uitvoeringen en bijeenkomsten, moeten nog ingevuld worden. Doorloop de aanvraag met de knop ‘Volgende’ en verzend de aanvraag vervolgens met de knop ‘Verzenden’.

Let op: Het is niet mogelijk om de accreditatietermijn van een oude aanvraag te wijzigen. Wanneer de accreditatietermijn verloopt moet er dus altijd een nieuwe aanvraag ingediend worden. Deze aanvraag krijgt vervolgens een nieuw ID-nummer.

Andere vraag?

Kunt u het antwoord op uw vraag niet vinden? Vul dan ons contactformulier in en we komen zo snel mogelijk bij u terug.