Aanvraag bewerken – Titel of omschrijving van een ingediende aanvraag wijzigen

Wanneer een aanvraag is ingediend dan is deze, meestal, geblokkeerd voor wijzigingen. Voor de aanvraag dan bewerkt kan worden moeten alle verenigingen die de aanvraag hebben geblokkeerd deze blokkade tijdelijk opheffen. Doorloop de volgende stappen om een ingediende aanvraag te wijzigen:

  • Controleer welke verenigingen de aanvraag hebben geblokkeerd. Om dit te doen gaat u naar de aanvraag en vervolgens naar aanvraaggegevens. In de tabel met de verenigingen waar de aanvraag is ingediend ziet u dan een kolom met de naam geblokkeerd. Staat er achter een van de verenigingen Ja in de kolom geblokkeerd, neem dan via Vraag en Antwoord contact op met de vereniging om te vragen of zij de blokkade tijdelijk kunnen opheffen.
  • Zodra alle verenigingen de blokkade hebben opgeheven kan u de titel of de omschrijving wijzigen door naar de aanvraag te gaan en vervolgens naar “Nascholingsgegevens algemeen”. Op deze pagina heeft u de mogelijkheid om wijzigingen aan te brengen. Nadat u de titel of omschrijving heeft gewijzigd klikt u op “opslaan”.
  • Nadat de gegevens gewijzigd zijn neemt u weer contact op met de vereniging, zodat zij de blokkade terug kunnen plaatsen.

Andere vraag?

Kunt u het antwoord op uw vraag niet vinden? Vul dan ons contactformulier in en we komen zo snel mogelijk bij u terug.